Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

 

Щиро вітаю Вас із професійним святом!
Зараз важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожного з нас без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері життя Лиманщини працюють справжні професіонали. 
Автомобіліст – професія унікальна, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Ваша праця вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту.  
Це свято не тільки водіїв, а й працівників дорожньої інфраструктури, а саме: ремонтних робітників, шляховиків, інженерно-технічних працівників, які забезпечують будівництво та ремонт наших доріг. Від високоякісної роботи перевізників, працівників дорожньої інфраструктури залежать швидкість і своєчасність обслуговування людей і підприємств та безпека наших громадян. 
Переконаний, що працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства Лиманщини й надалі докладатимуть зусиль для того, щоб вдосконалювати свої професійні навички, розробляти нові послуги та маршрути транспортного сполучення.
Тож бажаю Вам щастя, добробуту, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових трудових здобутків та подальшої успішної й безаварійної роботи. 
Нехай завжди дорога буде рівною та веде вас до успіху й процвітання, а кожен день відкриває  перед  вами  нові  перспективи.

Міський голова Петро Цимідан 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner