Управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників

 

(вчителя - реабілітолога, вчителя – дефектолога, практичного психолога)   Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лиманської міської ради Донецької області (місцезнаходження центру: м. Лиман, вул. Незалежності, 15А)
Вимоги до посади:
-    вчитель – реабілітолог: громадянство України, освіта вища не нижче ступеня магістра або освітньо - кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта. Ортопедагогіка», («Корекційна освіта», «Дефектологія»),  «Фізична терапія, ерготерапія» за спеціалізацією вчителя - реабілітолога, фахівця з фізичної реабілітації тощо. Бажано мати стаж роботи за фахом  не менше 3  років.
-    вчитель – дефектолог (тифлопедагог): громадянство України, освіта вища не нижче ступеня магістра або освітньо - кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта. Тифлопедагогіка», («Корекційна освіта», «Дефектологія») за спеціалізацією тифлопедагога, бажано мати стаж роботи за фахом  не менше 3  років.
-    вчитель – дефектолог (сурдопедагог): громадянство України, освіта вища не нижче ступеня магістра або освітньо - кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта. Сурдопедагогіка», («Корекційна освіта», «Дефектологія»),  за спеціалізацією сурдопедагога, бажано мати стаж роботи за фахом  не менше 3  років.
-    практичний психолог: громадянство України, освіта вища не нижче ступеня магістра або освітньо - кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Психологія», «Практична психологія» за спеціалізацією практичного психолога, психолога,  стаж роботи за фахом  не менше 3  років.

Перелік документів:
-    копія паспорту громадянина України;
-    письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
-    копію трудової книжки;
-    копію документа про вищу освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
-    письмову згоду на збір та обробку персональних даних. 
       Особа надає до конкурсної комісії оригінали та завірені належним чином копії документів для участі у конкурсі. Прийом документів здійснюється в управлінні освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради протягом 30 календарних днів з  дня  опублікування оголошення (з 22.10.2020 по 20.11.2020 до 16.00), за адресою: вул. Незалежності, 15, м. Лиман (відділ кадрів). 
Конкурс буде проводитись в управлінні освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 15 (актова зала). Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит для педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру проводиться за напрямами: знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами; знання основ спеціальної педагогіки;

За додатковою інформацією з питань  проведення конкурсу та надання пакету документів звертатися до інспектора з кадрів - Анацька Наталія Леонідівна за телефоном: 099-517-58-93, юриста Рижкової Анни Геннадіївни за телефоном: 095-385-87-25.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner