Відбувся завершальний етап Спартакіади шкіл – легкоатлетична естафета та підведені загальні підсумки Спартакіади

 

10 жовтня 2020 року  на стадіоні «Локомотив» відбувся заключний етап Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради 2019-2020 навчального року – легкоатлетична естафета. Зазвичай, Спартакіада щорічно завершувалася у травні, але в зв’язку  з пандемією її було продовжено до жовтня 2020 року. Участь в змаганнях взяли 8 команд  шкіл: ЗОШ № 2, ЗОШ № 3, ЗОШ № 4, Гімназія, Ямпільський НВК, Тернівський НВК, Торський НВК, Ярівська ЗОШ.
Учасників фінального етапу  привітали міський голова Цимідан П.Ф., начальник управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради Діденко Н.М., начальник відділу національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Рокочий О.О.. 
На заході були також присутні  Рибін Олександр – чемпіон Європи з гирьового спорту, який щойно виборов  першість у Данії, та його тренер Самойлов В.Я.. Спортсмена  та його тренера щиро привітали з перемогою на міжнародних змаганнях.   Олександра було нагороджено цінним подарунком.
За підсумками легкоатлетичної естафети першими стали юнаки та дівчата Лиманської ЗОШ № 4. Друге місце посіла команда Лиманської ЗОШ № 2 та третьою стала команда учнів Гімназії. Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами та медалями.
По завершенню естафети відбулося підведення підсумків Спартакіади в загальному заліку та заліку серед сільських шкіл та урочисте нагородження переможців  та призерів. Як і минуло річ, лідером залишилася Лиманська ЗОШ № 4 і Перехідний Кубок Спартакіади знову повертається в цей навчальний заклад, де буде знаходитися протягом року. На другому місці в загальному заліку -  Гімназія, третє місце виборола Лиманська ЗОШ № 2. В заліку серед сільських шкіл перемогу виборов Ямпільський НВК, срібним призером став Тернівський НВК та на третьому місці – Торський НВК. Переможцям та призерам Спартакіади було передано спортивний інвентар, всі заклади отримали комплекти спортивної форми по 10 комплектів на кожен навчальний заклад.
Вітаємо переможців та призерів! 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner