«Протидія торгівлі людьми»

 

Напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми фахівці Лиманського міського центру зайнятості  разом з  представниками Лиманського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та громадської  організації «Лиманський інститут проблем сім’ї та молоді» 15 жовтня провели вебінар для клієнтів служби зайнятості на тему : «Протидія торгівлі людьми».
«Торгівля людьми – проблема, яка може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Сьогодні близько мільярда людей (сьому частину всього населення світу) можна вважати мігрантами, а тому особливу увагу слід приділяти безпечній міграції.» - зазначили фахівці.  Зокрема, знати про ризики потрапляння у пастки торгівців людьми та про те, як убезпечити себе та своїх близьких. Нелегальна робота за кордоном не тільки не вирішить проблем людини, а навпаки – може призвести до трагічних результатів. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.
Учасники  заходу переглянули соціальні відеоролики з протидії торгівлі людьми після чого отримали поради від фахівців, як уникнути біди в майбутньому та не потрапити в рабство.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner