До Дня захисника України!

 

13 жовтня 2020 року об 11.00 до Дня захисника України у сесійній залі міської ради відбулися урочистості з привітанням військовослужбовців ЗСУ.

Секретар міської ради Тетяна Каракуц привітала зі святом присутніх та вручила Почесні грамоти міської ради військовослужбовцям ЗСУ, членам громадської організації «Спілка воїнів АТО та ООС Лиманщини». На заході присутні керівництво міської ради, представники відділів виконавчого комітету міської ради, військовослужбовці ЗСУ.   
Впродовж 12-14 жовтня 2020 року з метою вшанування пам’яті загиблих в зоні АТО військовослужбовців ЗСУ відбулися покладання квітів на місцях їх поховань, біля меморіальних дощок та пам’ятних знаків, а саме: 
- до меморіальних дощок (ЗОШ № 4, ЗОШ № 3, ЗОШ с. Шандриголове, Коровоярський НВК) загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ - Бражнику В.А., Запарі Г.В., Карпо С.Е. та активісту Салу В.В.
- на цвинтарі у мікрорайоні «Північний» - до пам’ятника загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ Запарі Г.В. та Красногрудю Д.А.;
- на цвинтарі с. Торське - до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А.;
- на цвинтарі с. Лозове - до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Пронькову Р.Р.;
- на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини;
- на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне до пам’ятного знаку Володимиру Кравчуку загиблому українському воїну - визволителю населених пунктів Лиманщини;
- в с. Закітне до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини
- на автошляху «Лиман-Слов’янськ» до пам’ятного знаку Юрію Власенко українському воїну загиблому при визволенні Лиманщини.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner