Нові інструменти для початку та розвитку бізнесу

 

В умовах скорочення та ліквідації крупних підприємств, велике значення для розвитку економіки нашого міста набуває малий бізнес. Задля його підтримки та розвитку в Лиманському міському центрі зайнятості працює Консалтинговий простір. 13 жовтня фахівчині центру зайнятості провели засідання з використанням платформи ZOOM.  У заході прийняли участь пошукачі роботи, які зацікавлені відкриттям власної справи та підприємці, які прагнуть розширити свій бізнес. 
«Якщо у вас є ідея, почніть сьогодні. Немає кращого часу, ніж зараз, щоб почати діяти», - звернулась до присутніх заступниця начальника відділу взаємодії з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості Олена Богдан.
Упродовж заходу учасники були ознайомленні з Програмою грантових конкурсів від Данської Ради у справах Біженців для покращення економічної ситуації східної України, зокрема, від наслідків поширення COVID-19, які діють на територіях Донецької та Луганської областей, дізнались про розмір грантів та основні критерії відбору учасників. 
Також, завідувачка сектору профорієнтації нагадала присутнім про можливість прийняти участь у тренінгах з формування бізнес-ідей, стартапів та розробки бізнес-планів  задля зміцнення потенціалу та підвищення підприємницької активності ВПО і місцевого населення Донецької, Луганської та Запорізької областей Програмою ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів королівства Данії та Японії.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner