Шановні земляки, захисники України, відважні сини українського народу! 

 


Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю учасників АТО та ООС, військовослужбовців ЗСУ та добровольців, воїнів запасу та ветеранів Другої світової війни, усіх жителів Лиманської громади з Днем Захисника України!
День Захисника України є справжнім святом мужності та патріотизму, самовідданості і благородства, що так чудово поєднується з іншими святами – Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва, які відзначаються цього ж дня. 
З прадавніх часів і до сьогодення Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які, так само, як наші пращури, стоять і сьогодні міцно та непорушно на захисті інтересів Батьківщини та безпеки кожного з нас.
Історія української армії налічує багато століть, адже її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах минулого. Сучасні захисники України зберігають та примножують святу військову традицію, наших дідів та прадідів, з честю продовжують славну справу козацької сміливості та відваги! 
Висловлюємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави сьогодні. 
Низький уклін всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю. 
Нехай щира любов до України, народна шана і повага надають Вам підтримку у благородній справі служінню Батьківщині, встановленню миру та спокою на рідній землі. Бажаю Вам щасливої долі, міцного здоров’я, довголіття, миру та процвітання вашим родинам! Нехай оберігає Вас Господь! 

Міський голова Петро Цимідан 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner