«Легальна зайнятість - спільна відповідальність»

 

З метою підвищення якості та рівня комунікації з клієнтами, служба зайнятості надає соціальні послуги з використанням онлайн-технологій залучаючи до співпраці соціальних партнерів.
9 жовтня Лиманський міський центр зайнятості провів онлайн – конференцію на платформі ZOOM за участю інспектора з праці Лиманської міської ради Олександра Безгубова та представників роботодавців міста.
В умовах сьогодення актуальною темою залишається легалізація зайнятості населення. На жаль, виплата нелегальної заробітної плати все більше набуває характеру соціального явища, ослаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів. Працівник, що отримує зарплатню в «конверті», не має жодних доказів на підтвердження страхового стажу і ризикує залишитися без права на отримання соцвиплат та пенсії. Тому легалізація прихованої зайнятості є одним з пріоритетних напрямків роботи державних органів. На цьому було зроблено акцент спікерами заходу.
Були продемонстровані електронні сервіси Державної служби зайнятості www.don.dcz.gov.ua та запропоновано скористатись зручними можливостями у будь який час.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner