Таксисту з Лиману, що обікрав пасажирку, загрожує до 3 років позбавлення волі


Виявивши у салоні автомобіля телефон, раніше судимий чоловік вирішив привласнити його і згодом заробити. Після звернення потерпілої у поліцію, зловмисник був затриманий співробітниками розшуку.
До Лиманського відділення поліції звернулась місцева жителька. Жінка повідомила правоохоронцям, що під час поїздки в таксі у її доньки випав смартфон, який потім загадковим чином "зник". Оператор таксі, до якого вони зверталися, нічим допомогти не зміг - за його словами, у зазначеній машині водієм нічого виявлено не було.
Дізнавшись про обставини події, співробітники розшуку вивчили особу підозрюваного - ним виявився 56-річний житель міста, раніше судимий за злочини майнового характеру. Подальша оперативна робота підтвердила його причетність до зникнення зазначеного телефону.
В ході бесіди з правоохоронцями чоловік зізнався, що відразу після поїздки виявив й салоні мобільний і не зміг побороти спокуси ним заволодіти. Надалі він збув телефон в одному з торгових центрів міста, повідомивши, що продає своє майно через брак грошей.
Наразі речовий доказ вилучено поліцією.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Санкція передбачає до 3 років позбавлення волі.

Слов'янський відділ поліції
Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner