Асоціацією футболу Донецької області в Лимані проведені відкриті уроки футболу для учнів закладів загальної середньої освіти

 

05 та 06 жовтня 2020 року в рамках соціального проекту Української асоціації футболу «Відкриті уроки футболу» регіональними тренерами ГО «Асоціація футболу Донецької області» на стадіоні «Локомотив» проведені  тренування  на відкритому повітрі для учнів закладів загальної середньої освіти Лиманської ОТГ. 120 дітей та 15 вчителів фізичної культури з 15 шкіл (11 сільських та 4 міських школи) були залучені до цього проекту. Протягом двох днів учні 5-7 класів, юнаки та дівчата, в цікавій ігровій формі набували навичок володіння футбольним м’ячем, злагодженої командної гри, пізнавали елементи  гри у  футбол та багато цікавого. Активна та насичена програма, проведена регіональними тренерами, гарна погода та бадьорий настрій створили справжнє свято для дітей.
Кожен навчальний заклад отримав у подарунок від Асоціації футболу Донецької області спортивний інвентар для тренувань та гри у футбол.
Управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради висловлює подяку Асоціацією футболу Донецької області та її регіональним тренерам за організовані та проведені  в нашому місті  заходи для дітей!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner