До уваги суб’єктів господарювання Лиманської громади!

 

Данська Рада у справах Біженців - Данська Група з розмінування (DRC-DDG) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) і уряду Великої Британії розпочинає новий проект, спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО), осіб, які постраждали від конфлікту в Україні та місцевих жителів у стабілізації їх життя, досягненні довгострокових рішень шляхом працевлаштування, самозайнятості та отримання доходів, можливостей професійної освіти, зміцнення інституційного потенціалу та змін в законодавстві Україні.
В рамках цього проекту планується впровадження наступних компонентів:
1.    Програма надання фінансової допомоги для підтримки функціонування мікро-бізнесу та самозайнятості в умовах епідеміологічної ситуації, пов'язаної з розповсюдженням коронавірусу covid-19 та введенням карантинних заходів.
2.    Програма надання фінансової допомоги для збереження існуючих робочих місць через підтримку функціонування бізнесу в умовах епідеміологічної ситуації, пов'язаної з розповсюдженням коронавірусу covid-19 та введенням карантинних заходів.
3.    Програма підвищення конкурентоспроможності внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту в україні, на ринку праці.
4.    Програма бізнес-партнерства в проектах економічного розвитку донецької та луганської областей для підтримки вразливих верств населення шляхом посилення їх ролі в місцевій економіці та залучення у виробничо-збутові ланцюжки.
5.    Програма надання грошової фінансової допомоги для подолання економічних наслідків епідеміологічної ситуації, пов'язаної з розповсюдженням коронавірусної інфекції covid-19 і введенням карантинних заходів.
З діючими програмами економічного розвитку Східної України можна ознайомитись за посиланням:  https://lap.drc.ngo/.
Враховуючи Ваші пропозиції та зацікавленість в отриманні гранту, планується зустріч з представниками     DRC-DDG та зацікавленими особами – суб’єктами господарювання Лиманської ОТГ.
Пропонуємо зацікавленим особам до 09.10.2020 звернутись до відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради кабінет №308, телефон: 06261-4-23-01, 06261-4-12-39, 0660416002 – Авдєєнко Надія Павлівна,  або агента з економічного розвитку Данської Ради у справах Біженців - Юдаєвій Надії Олександрівні, телефон: 0632526727.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner