Управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

 

керівників комунальних закладів загальної середньої освіти: Лиманської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 4 Лиманської міської ради Донецької області, Рідкодубівського навчально – виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Лиманської міської ради Донецької області, Тернівського навчально – виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Лиманської міської ради Донецької област.
Вимоги до посади:
-    громадянство України, закінчена повна вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи та/або науково – педагогічної роботи  не менше 3  років, вільне володіння українською мовою, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.
Перелік документів:
-    Автобіографія та/або резюме;
-    Копія паспорту громадянина України;
-    Письмова заява про участь у конкурсі;
-    Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
-    Копія документа про вищу освіту із додатками;
-    Письмова згода на збір та обробку персональних даних;
-    Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково – педагогічної) роботи не менше трьох років на день подання;
-    Довідка про відсутність судимості;
-    Довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
-    Мотиваційний лист, складений у довільній формі.
Особа надає до конкурсної комісії оригінали та завірені належним чином копії документів для участі у конкурсі.  Прийом документів здійснюється в управлінні освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради протягом 30 календарних днів з  дня  опублікування оголошення (з 01.10.2020 року по 30.10.2020 року до 16:00), за адресою: вул. Незалежності, 15, м. Лиман. 
За додатковою інформацією з питань  проведення конкурсу та надання пакету документів звертатися до інспектора з кадрів управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради (Анацька) за телефоном: 099-517-58-93
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner