Управління соціального захисту населення інформує

 

В умовах впровадженого карантину управління соціального захисту населення Лиманської міської ради автоматично без звернень громадян розглядають питання щодо призначення житлової субсидії на наступний період домогосподарствам, які її отримували в опалювальному періоді 2019-2020 років.
Однак, наголошуємо, що з новою заявою повинні звернутися громадяни, у яких відбулися зміни, зокрема щодо:
? складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарств;
? складу сім’ї члена домогосподарства;
? переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання.
Також повідомляємо, що громадяни зобов’язані протягом 30 календарних днів поінформувати орган соціального захисту населення про зміни, зокрема щодо:
? соціального статусу членів домогосподарства;
? переліку витрат на управління багатоквартирним будинком;
? управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання;
? придбання транспортного засобу, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менш ніж п’ять років (крім мопеда і причепа);
? здійснення купівлі або іншим законним способом набуття права власності на земельну ділянку, квартиру (будинок), транспортний засіб (механізм), будівельні матеріали, інші товари довгострокового вжитку або оплати (одноразово) будь-які послуги (крім медичних, освітніх та житлово-комунальних послуг) на суму, яка на дату купівлі, оплати, набуття права власності в інший законний спосіб перевищує 50 тис. гривень.
Документи для призначення житлової субсидії громадяни можуть подати безпосередньо до управління соціального захисту населення за адресою м. Лиман вул. Лесі Українки, 20А, за допомогою електронного сервісу https://subsidii.mlsp.gov.ua/ або надіслати до управління соціального захисту населення поштою.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner