У Лимані розпочала діяти рада роботодавців

 

За ініціативи Лиманського міського центру зайнятості у місті створена Рада роботодавців. 29 вересня відбулось перше засідання Ради роботодавців.
Відкриваючи захід директорка центру зайнятості Тетяна Єрьоменко, доповівла про необхідність створення Ради роботодавців, задля вирішення сучасних питань в частині забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості населення, підтримки повної, продуктивної зайнятості та гідної праці для всіх категорій населення шляхом посилення співпраці з роботодавцями та місцевою владою.      
Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко продемонструвала новітні інноваційні методи роботи, провадження Інституту кар’єрного радника та Консультанта роботодавця, мета яких врахувати особливості та потреби кожного клієнта на місцевому ринку праці.
На засіданні учасники затвердили склад ради та положення про раду роботодавців. Головою Ради обрано фізичну особу - підприємства Сергія Пєскова. Обговорили плани  подальшої співпраці та взаємодії з метою розвитку партнерських відносин, питання реалізації та  провадження в діяльність спільних проектів, проблеми створення нових робочих місць та збереження існуючих, шляхи подолання тіньової зайнятості, тощо. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner