Протягом минулого тижня Лиманські рятувальники ліквідували 38 пожеж!!!

 

Відсутність опадів протягом тривалого періоду часу, надзвичайний рівень пожежної небезпеки та вітряна погода сприяють збільшенню кількості пожеж на відкритих територіях. Однак, разом з тим, серед основних причин займань переважає порушення громадянами елементарних правил пожежної безпеки.
Так, протягом минулого тижня на території Лиманщини виникло 38 пожеж, з яких 7 - у житловому секторі, 19 - в природних екосистемах, в результаті яких було знищено суху рослинність на площі 10,3 га, в тому числі 10 лісових пожеж на яких знищено лісову підстилку на площі 1,3 га. Також, було зареєстровано 2 випадки загоряння стерні на скошених полях. На щастя, в результаті пожеж ніхто з громадян не постраждав. 
Лиманські рятувальники попереджають про недопустимість безвідповідального ставлення до вимог пожежної безпеки та нагадують про необхідність завжди бути обережними з вогнем! Пам’ятайте, кожен викинутий на узбіччя недопалок чи непогашений сірник може стати причиною масштабної пожежі. Якщо ви виявили загоряння на відкритій території, у лісовому масиві чи в іншій місцевості потрібно негайно викликати Службу порятунку за номером «101».

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України    у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner