«Повір у себе»

 

25 серпня у Лиманському міському центрі зайнятості з дотриманням карантинних норм пройшов семінар – тренінг, в якому прийняли участь  особи з інвалідністю, які перебувають на обліку як безробітні. 
Під час заходу відбулася бесіда з присутніми про особливості життя інвалідів у сучасному соціумі, про їх проблеми та переживання, тренер заходу вчила долати психологічні бар’єри та посилювала мотивацію в працевлаштуванні. Також було наголошено на те, що приступаючи до пошуку роботи кожна людина мріє про хороше робоче місце, високу оплату, дружній колектив і т.д. Але сама по собі мрія не дасть результату, якщо її не підкріпити діями, рішучістю, власними можливостями. 
Учасники заходу взяли активну участь у обговоренні питань щодо існуючих перешкод при працевлаштуванні, внутрішніх ресурсів, ефективних засобів для успішної самореалізації, побудови професійної кар’єри. 
За допомогою інтерактивних вправ безробітними були опановані методи та форми ефективної самопрезентації, методи ділового спілкування, проведено самоаналіз власних якостей. Учасникам були надані рекомендації щодо зняття внутрішньої напруги та психологічних бар’єрів при спілкуванні з оточуючими, як відчувати свою неповторність та значущість.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner