У Лимані відбувся загальнообласний ярмарок вакансій

 

Донецьким обласним центром зайнятості організовано загальнообласний ярмарок вакансій «Знайдемо роботу разом» у містах та районах Донецької області.  Вперше такий захід був проведен у зручному форматі онлайн за допомогою платформи ZOOM.
Лиманський міський центр зайнятості долучився до проведення регіонального ярмарку вакансій. 
У заході нового формату прийняли участь Регіональна філія «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця», ТОВ «Леман – Бетон», ФОП Кузьменко Олександр Сергійович, КНП «Центральна района лікарня» та КНП «Обласна клінічна травматологічна лікарня».
Представники роботодавців ознайомили учасників заходу з наявними вакансіями, умовами та графіком роботи, рівнем заробітної плати. 
По завершенню основної частини ярмарку присутні мали можливість  поспілкуватися з роботодавцями та пройти онлайн співбесіду «по гарячому сліду». Для підвищення конкурентоспроможності на сучасному ринку праці фахівчиня з профорієнтації провела майстер-клас зі створення професійного резюме та портфоліо кар’єрного просування. А ті, хто бажають вдало пройти співбесіду, але мають недостатньо навичок само презентації,  взяли участь  у майстер-класі «Як підготуватись до співбесіди з роботодавцем в режимі Skype».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner