До уваги підприємців Лиманської ОТГ!

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 року № 744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» з вересня поточного року запроваджено надання замість одноразової натуральної допомоги пакунок малюка цільової грошової компенсаційної виплати в розмірі 5тис. грн. шляхом її перерахування батькам, у яких народилась дитина на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, відкритий в акціонерному товаристві «Комерційний банк «ПриватБанк»
Просимо заклади торгівлі, які реалізують дитячі товари, зокрема: засоби догляду за дітьми та дитячі засоби гігієни; дитячий одяг та взуття; дитяче харчування; дитячий посуд; дитячі іграшки; текстиль для дітей, у тому числі рушники, ковдри; товари для породіллі, долучитися до пілотного проєкту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».
Наразі Міністерством соціальної політики розпочато включення закладів торгівлі та інтернет-магазинів, що приєдналися до договору, до зазначеного Реєстру. На офіційному веб-сайті Мінсоцполітики розміщено алгоритм дій для закладів торгівлі та інтернет-магазинів, а також додаткову угоду про приєднання до договору.
Щоб взяти участь у проекті, необхідно  укласти додаткову угоду з Мінсоцполітики про приєднання до публічного договору: зайти на сторінку офіційного  веб-сайту Мінсоцполітики за  посланням   https://www.msp.gov.ua/content/pakunok-malyuka.html (розділ «Пакунок малюка»), в якому публікується актуальна інформація щодо реалізації пілотного проекту, розміщена додаткова угода,

Управління соціального захисту населення (за матеріалами офіційного сайту Мінсоцполітики)
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner