Новини спорту

 

Команда юнаків ДЮСШ м. Лиман – бронзові призери чемпіонату Донецької області з волейболу серед юнаків U-17
17-20 вересня 2020 року  у місті Покровськ відбувся  чемпіонат Донецької області з волейболу серед юнаків U-17. У змаганні взяли участь 6 команд: «Спорт для всіх» м. Покровськ, м. Родинське, м. Покровськ, м. Бахмут та м. Лиман. Спортсмени ДЮСШ м. Лиман: Хандій Ігор, Плахотін Микола, Кожихов Кирил, Коваліков Денис, Бабін Олексій,  Шулєпов Матвій, Овчаренко Олександр, Майоров Олександр, Сологуб Єгор, Лобода Даниїл стали бронзовими призерами чемпіонату. Підготував команду тренер-викладач ДЮСШ м. Лиман з волейболу Резніков О.О..
Вітаємо!
 

 

Лиманські дзюдоїсти  - переможці та призери чемпіонату Донецької області з дзюдо серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат до 12 років
19 вересня 2020 року в м. Миколаївка відбувся чемпіонат Донецької області серед чоловіків та жінок, а також серед  юнаків та дівчат до 12 років. Боротьба відбулася на трьох татамі в спорткомплексі «Енергетик».
Серед лиманських спортсменів кращими стали:
- Кислюк Роман (66 кг) 1 місце
- Ніколаєнко Олександр (60кг)  3 місце 
- Трубніков Іван (60 кг)  5 місце 
- Резников Михайло (+100кг)  3 місце 
- Груздов Нікіта (81 кг)  3 місце 
- Шепель Олександр  (81 кг)  3 місце
- Нікіпілов Роман (81 кг)  5 місце
- Незнаєва Альона   (70 кг)  2 місце
- Сєрокурова  Анна (28 кг)  2 місце
- Клєвєта Анастасія (57 кг)  2 місце
- Лещенко Іван (100кг)  5 місце 
- Бейгуленко Олександр (29 кг)  3 місце 
- Костюченко Богдан  (+55 кг)  1 місце
Після цих змагань розпочинається підготовка до Чемпіонату України серед чоловіків  та жінок, який відбудеться в м. Запоріжжя  13-15 жовтня 2020 року.
 

 

Заходи в рамках святкування Олімпійського тижня та Олімпійського уроку в ДЮСШ м. Лиман
16 вересня 2020 року тренер-викладач ДЮСШ м. Лиман  з волейболу Клочан  Л.З.  зі своїми учнями провів Олімпійський урок. На цей захід були запрошені ветерани волейболу з смт. Зарічне, які провели бесіду з учнями та показали розминочні вправи. Відбувся товариський матч між командами. 
17.09.2020 року в рамках Олімпійського тижня залі важкоатлетичних видів спорту ДЮСШ м. Лиман тренером- викладачем  з пауерліфтингу Борщевською А.А. був проведений Олімпійський урок зі своїми вихованцями. Діти отримали корисну інформацію про видатних спортсменів України та Лиманщини.  Переможці обласних, Всеукраїнських, міжнародних змагань розповіли про свої досягнення, перемоги, а також організували показові виступи в окремих вправах. Під час Олімпійського тижня вихованцям ще раз яскраво і цікаво нагадали, що здоров'я - це пріоритетна цінність життя.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner