Лиманські рятувальники відзначили своє професійне свято - День рятівника

 

Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливішої професії, ніж професія рятувальника. Це професія, яка об’єднує відважних і самовідданих людей, чий високий професіоналізм, постійна готовність до самопожертви забезпечують кожній українській родині надійний захист від природних та техногенних лих. Це люди з великої літери.
17 вересня у 21-му державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління відбувся урочистий захід присвячений Дню рятівника. На початку заходу начальник загону Віталій Ворона привітав колег-рятувальників з професійним святом та побажав міцного здоров’я, родинного затишку, добра, миру, наснаги та витримки у службі на благо державі та народу України. Також, висловив щирі слова подяки рятувальникам за їх нелегку та часто небезпечну роботу перший заступник Лиманського міського голови Юрій Драч.
Окрім привітань, рятувальників, які проявили особливу мужність та високі показники у роботі, було заохочено грамотами, подяками та черговими спеціальними званнями. 

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України    у Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner