Конкурс на заміщення вакантної посади

 

Управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лиманської міської ради Донецької області (консультанти, психолог).
Вимоги до посади:
Посаду педагогічного працівника Центру може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.
Перелік документів:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія та / або резюме (за вибором учасника конкурсу); 
- копія паспорта громадянина України; 
- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
- мотиваційний лист; 
- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання.       
Особа надає до конкурсної комісії оригінали та завірені належним чином копії документів для участі у конкурсі. Прийом документів здійснюється в управлінні освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради протягом 18 календарних днів з дня  опублікування оголошення (з 15.09.2020 по 29.09.2020 до 16.00) за адресою: вул. Незалежності, 15, м. Лиман. 
За додатковою інформацією з питань  проведення конкурсу та надання пакету документів звертатися до інспектора з кадрів управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради Анацької Н.Л. за телефоном: 0995175893.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner