Формування спостережної комісії виконавчого комітету Лиманської міської ради Донецької області

 

На виконання пункту 12 Постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 р. №429 „Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах” повідомляємо, що трирічний строк повноважень спостережної комісії при виконавчому комітеті Лиманської міської ради Донецької області,  закінчується 18 жовтня 2020 року.
До складу спостережної комісії входять представники громадських організацій, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та окремі громадяни.
Членами спостережної комісії не можуть бути судді, представники органів прокуратури, органів внутрішніх справ, Служби безпеки, Державної кримінально-виконавчої служби, Державної виконавчої служби, адвокати, особи, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість.
З метою формування нового складу спостережної комісії при виконавчому комітеті Лиманської міської ради у строк до 07.10.2020 року просимо підприємства, установи і організації незалежно від форми власності, які бажають включити до нового складу спостережної комісії своїх представників, подати до виконавчого комітету відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства, установи, або рішення керівного органу організації. Окремі громадяни подають заяви, підписані особисто.
Заяви та копії документів надсилати поштою або надавати нарочно на ім’я голови виконавчого комітету Лиманської міської ради Цимідана Петра Федоровича ( адреса: 84406, Донецька область, м. Лиман, вул. Незалежності, 46).
Додаткову інформацію можливо отримати за тел. 4-14-38.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner