Лиманські рятувальники гасили умовну пожежу


Пожежні-рятувальники Головного управління ДСНС України у Донецькій області постійно беруть участь у різноманітних навчаннях та тренуваннях, спрямованих на відпрацювання практичних та теоретичних навичок гасіння пожеж та ліквідацію інших надзвичайних ситуацій.
Так, 26 серпня у місті Лиман відбулися спільні тактико-спеціальні навчання щодо гасіння умовної пожежі в приміщенні Лиманської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 34 Донецької обласної ради, в яких взяли участь рятувальники 21-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління та Структурного підрозділу «Служба воєнізованої охорони» Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця».
За задумом навчань, умовна пожежа відбулася в результаті короткого замкнення в  приміщенні на 2-му поверсі будівлі спального корпусу. В будівлі ймовірне знаходження 2-х постраждалих. Про виникнення пожежі повідомив черговий навчального закладу за номером "101". Завдяки оперативним та злагодженим діям умовну пожежу вдалося вчасно ліквідувати та запобігти розповсюдженню вогню.
Подібні навчання допомагають виявити слабкі сторони та проблемні питання у взаємодії між Службою порятунку та іншими установами й відомствами. Завдяки тренуванням можливо вчасно усунути існуючі недоліки та покращити діяльність екстрених служб.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner