Лиманський міський центр зайнятості інформує


         Навчання онлайн - запорука майбутнього
Цього тижня завідувачкою сектору профорієнтації Лиманського  міського центру зайнятості було проведено інформаційний вебінар «Навчання онлайн» за допомогою відеозвязку Zoom.
«Популярність онлайн освіти в останні роки різко зросла, а особливо у період карантину. Ця форма навчання є найбільш гнучкою та доступною для багатьох бажаючих отримати знання»- зазначила фахівчиня.
Спікерка ознайомила присутніх з  популярними освітніми платформами : Освітнм порталом  Державної служби зайнятості, Дія. Цифрова освіта,  Прометеус, Coursera та іншими, розповівши про основні напрямки навчання  кожної. Більш детальну увагу було звернуто на проект масової онлайн-освіти Coursera, що надає 3800 безкоштовних курсів для людей, які втратили роботу внаслідок пандемії коронавірусу. Адже метою ініціативи Coursera є допомога безробітним громадянам здобути додаткові знання та розвинути навички для успішного працевлаштування.

 

 


                    «Я - майбутній бізнесмен»
27 серпня в режимі Скайп зв`язку пройшло чергове заняття у бізнес-школі «Next Generation» для учнів старших класів Лиманських шкіл. Метою зустрічі було ознайомити підлітків з основними вимогами до поведінки та одягу справжніх бізнесменів та бізнес леді. Діловий імідж спеціально проектується в інтересах людини або фірми з урахуванням особливостей діяльності та зовнішніх якостей, тому на вебінарі детально розглянуті поняття «діловий етикет», «ділова людина», «прибуток», «імідж».
«Діловий етикет – це глибоке знання пристойності, вміння тримати себе в колективі, щоб заслужити повагу, знання етикету дозволяє уникати помилок. Моральною основою сучасного етикету є ввічливість, тактовність, коректність, чуйність, точність і акуратність в усьому» - зазначила спікерка.
Фахівець з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості за допомогою тесту «Який ти бізнесмен?» допомогла школярам зрозуміти, якими якостями повинен володіти майбутній бізнесмен. Також, напередодні нового навчального року, спеціалістка акцентувала увагу підлітків на тестуванні за допомогою веб-базованої платформи «Моя професія:консультаційна мережа» - для визначення сфери ймовірної успішної професійної самореалізації відповідно до своїх інтересів, здібностей та схильностей.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner