Лиманська міська рада Донецької області оголошує конкурс на придбання житла

 

Лиманська міська рада Донецької області оголошує конкурс на придбання житла (квартир) для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, особам з їх числа:
Лот № 1 закупівля трьох однокімнатних квартир
Учасники, які бажають запропонувати житло для продажу на конкурсі, повинні надати особисто або поштою до Лиманської міської ради за адресою: 84406, Донецька область, м. Лиман, вул. Незалежності, № 46, наступні документи:

1. Заява про участь у конкурсі із зазначенням:
- прізвища та ініціали фізичної особи, її місце проживання, номера телефону, телефаксу;
- пропозиція щодо квартири (будинку) перелік із визначенням характеристики квартири, ціни, адреси.
2. Копія паспорта фізичної особи та реєстраційного номера облікової карти платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті);
3. Інформація з Державного реєстру прав із відомостями про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження.
4. Нотаріально засвідчені копії правовстановлюючих документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація права власності на нерухоме майно.
5. Копія технічного паспорта.
6. Документ що підтверджує повноваження представника Учасника конкурсу щодо підпису документів конкурсної пропозиції, повноваження від власника на відчуження майна від його імені;
7. Оригінал або нотаріально завірена копія довідки з обслуговуючого банку (банків) [реквізити, яких зазначені у відомостях про учасника конкурсу] про стан відкритих розрахункових рахунків ;
8. Документ, що посвідчує відсутність на час подання конкурсних пропозицій осіб, які зареєстровані в квартирі, що подається на конкурс;
9. Довідка балансоутримувача будинку та/або комунальних організацій про відсутність заборгованості за житлово-комунальні послуги.
10. У разі, якщо на час продажу в квартири (будинку) є зареєстровані малолітні діти, надається рішення опікунської ради про дозвіл на продаж квартири, право власності в якій належить малолітній (неповнолітній) дитині;
11. Звіт про незалежну оцінку майна та рецензія;
  Конкурсна пропозиція  подається у запечатаному вигляді, на конверті крім позначки «Конкурсна пропозиція» повинно бути зазначено:
- напис «не відкривати до «20.07.2020 року 10-00 год.»,
- повне найменування Учасника;
- назва предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення конкурсу, наприклад: лот № 1.
- конверт засвідчується підписом.
Витрати пов'язані з оформленням  договору купівлі-продажу покладаються на учасника конкурсу, якого буде визнано переможцем.
Документи приймаються з дня опублікування даного оголошення в засобах масової інформації та на сайті міської ради до 17.07.2020 року включно, у запечатаному вигляді.
Конкурс відбудеться 20.07.2020 року о 10-00 годині в будівлі Лиманської міської ради на 1 поверсі.
Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті Лиманської міської ради Донецької області - http://krliman.gov.ua/, за телефоном 4-14-38, 4-13-68 або за адресою: Донецька область, м. Лиман, вул. Незалежності, 46, кабінет 302.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner