Шановні земляки!

 

Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора України і 29-ю річницею незалежності України!
24 серпня 1991 року стало знаковим днем в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна та незалежна Україна.
У цей знаменний день весь український народ об’єднав свої зусилля, аби серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан злилися барвами української державності у символ свободи, щоб завжди майорів український Прапор та панував український Закон на рідній землі для всіх майбутніх поколінь!
Це не просто День народження держави — це дата, яка втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи й самовизначення. Це свято шани до цілих поколінь українців, які незважаючи ні на що творили націю і боролися за незалежність.
Без сумніву за всі роки незалежності чимало випробувань випало на долю країни. Але саме сьогодні, як ніколи раніше, наш народ стикнувся з нелегким випробуванням - з випробуванням відданості та любові до Батьківщини.
Сердечно вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України.
Дорогі земляки! Бажаю вам, щоб це свято духмяними серпневими пахощами українського хліба принесло у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу та щедрої долі! А головне — нехай наше джерело надії, віри та любові до України ніколи не спорожніє! І тоді ніхто не зможе здолати Україну. Зі святом вас! Хай живе вічно — Україно!

З повагою, міський голова Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner