«Дистанційна взаємодія»


Протягом тижня продовжувалась активна взаємодія у дистанційному режимі фахівців Лиманського міського центру зайнятості зі своїми клієнтами. За допомогою зв’язків Skype та Zoom проведено інформаційні вебінари для безробітних Лиманщини.
Фахівці ознайомили учасників із сучасними джерелами пошуку роботи, їх перевагами та недоліками, а також, як необхідно щоденно опрацьовувати вакансії. Під час онлайн спілкування обговорювали, де шукати роботу та які методи використовувати.
При контактах із потенційним роботодавцем (або його представником) необхідно вміти вигідно відрекомендувати себе як потенційного працівника й у результаті отримати пропозицію роботи, а отримавши її, грамотно провести переговори і виторгувати вигідні умови роботи. Опановувати навички самопрезентації вчились учасники під час вебінарів "Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі "Skype".
Поглибити та розвинути професійні знання, уміння та навички усі бажаючі можуть за допомогою безкоштовних навчальних онлайн-ресурсів: на веб-сайтах Державної служби зайнятості «Освітньому порталу ДСЗ» skills.dcz.gov.ua., міжнародна освітня платформа «Coursera», інтернет-ресурс «Prometeus».

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner