«Бізнес-запорука успіху»


Розвиток  бізнесу є одним з пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості. Саме тому протягом тижня фахівцями Лиманського міського центру зайнятості було проведено ряд онлайн заходів для діючих підприємців та тих, хто бажає відкрити власну справу.
Перший захід був проведений за участю бізнес-тренера Юрія Тупікало, який акцентував,  що успішного старту потрібно мати ресурси, якими можна оперувати та розподіляти на потреби проекту. Це стосується і необхідної техніки, і професійних послуг, і інформаційних ресурсів, і людської праці, і безперечно фінансів. Тому, не випадково, темою заходу був фандрейзинг - пошук джерел фінансування та інших ресурсів, необхідних для здійснення діяльності організації, включаючи реалізацію програм і проектів.  Також, він розповів учасникам,  як трансформувати бізнес та дав корисні поради, як вийти з кризи переможцем.
Фахівчині центру зайнятості звернули увагу присутніх на програму ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейского Союзу, уряду Королівства Данії та уряду Японії метою якої є відновлення та посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці.
З метою самовизначення себе, як успішних підприємців, виявлення необхідних здібностей, схильностей та готовності до зайняття підприємницькою діяльністю був проведений наступний захід  - вебінар «Чи готовий я до відкриття власного бізнесу». Щоб добре підготуватися до відкриття бізнесу і зробити необхідні кроки, які допоможуть забезпечити успіх,  спікерка запропонувала відповісти на тестові питання. Завдяки вправам слухачі зуміли набути впевненості в собі та виявити слабкі місця, які потребують доопрацювання.
Вебінари пройшли у форматі активного діалогу – присутні задавали питання та отримували відповіді.
А також, задля набуття знань та натхнення для відкриття власної справи, рекомендовано пройти безкоштовне онлайн навчання на освітній платформі Prometheus (https://prometheus.org.ua) за курсом «Підприємництво».

 

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner