Соціальні послуги дистанційно.

 

            З метою підвищення рівня та якості комунікації з клієнтами, служба зайнятості надає соціальні послуги з використанням онлайн-технологій залучаючи до співпраці соціальних партнерів.

             20 серпня Лиманський міський центр зайнятості провів онлайн – конференцію на платформі ZOOM за участю Бахмутсько – Лиманського управління Пенсійного фонду України та роботодавців міста.

            В.о. заступник начальника управління Юлія Сухова докладно роз’яснила про можливості Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України з використанням електронного підпису, обговорювались аспекти заповнення анкет, заяв для автоматичного призначення пенсій, формування електронних трудових книжок та інші питання щодо використання сервісу.

            Під час онлайн-зустрічі начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко надала інформацію про особливості працевлаштування іноземців, необхідний пакет документів, умови отримання або відмови дозвілу, термін дії дозвілу та відповідальність роботодавця.

            Були продемонстровані електронні сервіси Державної служби зайнятості www.don.dcz.gov.ua та запропоновано скористатись зручними можливостями у будь який час.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner