За минулі вихідні дні Лиманські рятувальники ліквідували 7 пожеж


Упродовж минулих вихідних днів на території Лиманської ОТГ виникло 7 пожеж, з яких 2 у житловому секторі громадян, 5 в природних екосистемах. Причинами їх виникнення послужило: коротке замикання електромережі та необережне поводження з вогнем. На щастя, ніхто з громадян не постраждав.
15 серпня о 12:13 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку, що по вул. Тиха м. Лиман.
Оперативно на місце пригоди прибуло два відділення 69 Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент горіла покрівля житлового будинку. Злагодженим діям рятувальників  пожежу о 12:35 було локалізовано, а о 13:00 остаточно ліквідовано. Вогнеборці завадили розповсюдженню вогню на розташовані поруч сусідські житлові будинки та господарчі споруди.
Причиною загоряння стало коротке замикання електромережі. Вогнем знищено покрівлю на площі 40 кв.м. та пошкоджено перекриття житлового будинку.
До ліквідації пожежі залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.
Лиманські рятувальники сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного відношення до вимог пожежної безпеки. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner