Команда ДЮСШ м. Лиман з пауерліфтингу виборола перше командне місце на чемпіонаті Донецької області з класичного пауерліфтингу

 

З 11 по 16 червня 2021 р. у с. Юр’ївка  Мангушського району, Донецької області на базі СК «Олімп» відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
У змаганнях взяли участь 10 команд з різних міст Донецької області,  серед яких команда ДЮСШ м. Лиман, представником команди є тренер-викладач Борщевська А.А.. 
За результатами змагань команда здобула 6 золотих та 1 срібну медаль,  що дало змогу посісти перше командне місце у першій віковій категорії. 
Серед дівчат вибороли 1 місце : Архипенко Крістіна в/к до 47 кг, Катаргіна Валерія в/к до 57 кг, Березовська Анастасія в/к до 76 кг, Березовська Крістіна в/к понад 76 кг. Серед юнаків : Кузьмінов Сергій – 1 місце в/к до 47 кг, Зінов’єв Антон – 4 місце в/к до 49 кг, Мащенко Олег – 4 місце в/к до 66 кг, Попов Володимир – 1 місце в/к понад 105 кг. Серед юніорів Парфьонов Олександр виборов 2 місце у ваговій категорії до 66 кг. 
Адміністрація  ДЮСШ м. Лиман вітає своїх спортсменів і тренера з їх здобутками та бажає нових звершень і перемог.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner