Дитячі ігрові майданчики та безпечне дитинство

Виконавчим комітетом Лиманської міської ради згідно Програми реформування, розвитку житлово - комунального господарства та благоустрою території Лиманської об’єднаної територіальної громади в 2020 році в місцевому бюджеті були передбачені кошти на поточні ремонти дитячих ігрових майданчиків та придбання елементів дитячих ігрових майданчиків для встановлення на території Лиманської об’єднаної територіальної громади.

Так, КП “Лиманський “Зеленбуд”” було встановлено нові дитячі майданчики по вулиці Київська, вулиці Привокзальна, 5 та по провулку Героїв десантників,186 в м. Лиман для нашим маленьких мешканців нашої об’єднаної територіальної громади.

Виконавчий комітет Лиманської міської ради знов звертається за допомогою та підтримкою всіх небайдужих батьків, щоб досягнути мети зробити дитинство в нашій громаді безпечнішим, велике прохання до батьків, кожного свідомого мешканця та гостя нашої громади не псувати комунальне майно та сприяти в боротьбі з його пошкодженням. У разі виявлення пошкодження елементів дитячого майданчика просимо одразу повідомляти виконавчий комітет Лиманської міської ради.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner