Рятувальники та лісівники провели спільний профілактичний рейд щодо безпечного відпочинку


На Донеччині триває пожежонебезпечний період, що сприяє виникненню пожеж в екосистемах. Саме тому, 7 серпня надзвичайники спільно з лісівниками провели профілактичний рейд на Ломоносівському озері м. Лиман, яке є улюбленим місцем відпочинку для мешканців міста.
Рятувальники провели роз’яснювальні бесіди щодо дотримання основних правил поведінки під час відпочинку влітку. Громадянам нагадали, чому не можна розводити вогнища в зелених зонах, розповіли, як легко відбувається займання від найменшої іскри та як швидко розповсюджується вогонь, особливо в хвойному лісі. Також, нагадали про небезпеку купання в непристосованих для цього місцях та, які наслідки несуть за собою недостатній догляд за дітьми у воді.
Спілкуючись із людьми, фахівці ДСНС розповсюдили застережливі листівки, в яких детально викладені правила безпечного відпочинку.
Рятувальники наголошують мешканцям міста - під час відпочинку на воді та в екосистемах не забувайте про елементарні правила безпеки! Цінуйте власне життя та не нехтуйте застереженнями фахівців!
ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України
у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner