Створення ОСББ посібник "Створення та початок діяльності ОСББ"

 

Проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), який впроваджується Програмою розвитку ООН та фінансується Європейським Союзом, у день відкриття ювілейного Х Всеукраїнського Форуму ОСББ опублікував свій дарунок спільноті ОСББ - посібник "Створення та початок діяльності ОСББ".
https://drive.google.com/file/d/1So5bZ2DKnVLLXAPgxbNLq94w7BAcDUqM/view 
Цей посібник є результатом роботи спеціалістів Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), який впроваджується Програмою розвитку ООН та фінансується Європейським Союзом.
Мета посібника – дати базові знання щодо порядку створення та діяльності об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) власникам квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку, і в першу чергу тим із них, хто прагне створити ОСББ чи вже його створив.
У посібнику розкриваються юридичні і практичні аспекти діяльності таких об’єднань. Текст посібника ми доповнюємо численними ілюстраціями та зразками документів.
У додатках до посібника ви також знайдете чимало корисної інформації: витяги із чинних законодавчих актів (ми зібрали найчастіше згадувані норми в одному місці, саме тому в тексті посібника небагато прямих цитат із законодавства), діаграми, більш докладний розгляд окремих питань.
Ознайомлення з усім викладеним у цьому посібнику матеріалом не замінить вам уважного вивчення законодавства й особистого практичного досвіду роботи, однак допоможе уникнути деяких “ґуль”, які так часто набивають новачки.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner