Долучаємось до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

 

З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, Лиманський міський центр зайнятості не хоче бути осторонь цієї проблеми, тому 28 липня 2020 року відбувся інформаційний інтерактивний захід «Протидія торгівлі людьми» для підлітків, які відвідують молодіжний центр «Альтанка».
Фахівчиня центру зайнятості ознайомила присутніх з поняттям «торгівля людьми», про форми та методи вербування, експлуатації людини; категорії громадян, які є більш вразливі та частіше потрапляють у такі ситуації; , види шахрайства при працевлаштуванні за кордоном, консульський захист. Також підлітки отримали інформацію про організації, які запобігають торгівлі людьми.
Учасники заходу прийняли участь в інформаційно-просвітницькій грі під час якої обговорювали актуальність проблеми торгівлі людьми; дізнались про правила безпечних подорожей, а також вироблення навичок безпечної поведінки в ситуаціях, які потенційно можуть призвести до потрапляння в торгівлю людьми.
Наприкінці заходу присутні отримали буклети, що містять корисні поради для тих, хто зібрався за кордон та контактні дані національної телефонної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner