«Торгівля людьми»

 

30 липня відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Тому, саме з цієї нагоди, 28 липня фахівці Лиманського міського центру зайнятості  разом з  представниками Лиманського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та громадської  організації «Лиманський інститут проблем сім’ї та молоді» провели вебінар для клієнтів служби зайнятості на тему : «Протидія торгівлі людьми».
Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти, як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації як у власних країнах, так і за кордоном. Торгівля людьми та експлуатація доведених до відчаю людей - загрози, що зростають в умовах економічної кризи та збройного конфлікту.
Ми особисто відповідаємо за своє життя і своє майбутнє. Тому не варто віддавати свого права вільного вибору в чужі руки. Перед тим, як зробити вирішальний крок, потрібно зважити всі «за» і « проти». Нелегальна робота за кордоном не тільки не вирішить проблем людини, а навпаки – може призвести до трагічних результатів.
Учасникам заходу було запропоновано переглянути відеофільм «Життя на продаж», наприкінці заходу усі бажаючи отримали відповіді на питання.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner