Інформація стосовно проведення виїзного засідання робочої групи з вивчення питань розвитку туризму в Лиманській ОТГ 21.07.2020 року

 

Засідання робочої групи організовано та проведено у Щуровській зоні відпочинку на базі відпочинку «НКМЗ» у форматі проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання представниками підприємств, установ, організацій, суб’єктами підприємницької діяльності галузі туризму, особами, які надають послуги з тимчасового розміщення осіб у місцях проживання (ночівлі) та розташовані на території Лиманської об’єднаної територіальної громади норм чинного законодавства та обговорення актуальних проблем у формі діалогу.
До засідання долучилися власники закладів оздоровлення та відпочинку, які розташовані у селі Щурове та їх офіційні представники.  
Робочою групою у складі представників:
• виконавчого комітету міської ради;
• відділу культури і туризму міської ради;
• Слов’янсько-Лиманського Управління ГУ ДФС у Донецькій області;
• комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби;
• управління Держпродспоживслужби в м. Лимані Донецької області;
• Лиманської районної філії Державної установи (Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України);
• Лиманського відділення поліції Слов’янського ВП ГУ НП в Донецькій області
в межах своїх повноважень надано інформацію та роз’яснення щодо дотримання норм чинного законодавства представниками туристичного бізнесу, які розташовані на території Лиманщини. Велику увагу приділено обговоренню актуальних проблем туристичної галузі у період запроваджених карантинних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
До роботи робочої групи приєдналися голова мікрорайону «Щурівський», директор Комунального підприємства «Лиманський Зеленбуд», представники Головного управління Держпраці у Донецькій області, заступник міського голови Гамаюнова Юлія Миколаївна та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Малий Роман Олександрович, під керівництвом якого і відбулося засідання. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner