Якщо ви підприємець, встигніть отримати фінансовому допомогу!

 

Лиманський міський центр зайнятості продовжує активну роботу щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.
Наразі по Лиманській ОТГ вже майже 340 суб’єктів господарювання звернулись за допомогою по частковому безробіттю, серед яких 30 роботодавців для 106 найманих працівників. Решта 310 отримуючих – фізичні особи-підприємці, які ведуть діяльність одноосібно.  Допомога виплачена за березень, квітень, травень та червень 2020р.
Нагадуємо, що допомогу по частковому безробіттю на час карантину мають право отримати представники малого та середнього бізнесу, які сплачували єдиний соціальний внесок у продовж шести місяців перед зупиненням або скороченням діяльності, не отримують пенсійних виплат та не є сумісниками.
Допомога надається з розрахунку двох третин окладу або почасової ставки для найманих працівників та бази нарахування єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове страхування за попередній рік для фізичних осіб підприємців. Строк звернення до центру зайнятості за місцем реєстрації суб’єкта господарювання 90 календарних днів.
Держава піклується про бізнес країни, скористайтесь можливістю підтримати своїх працівників та своє підприємництво.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner