«Поради від фахівчинь служби зайнятості»

 

Фахівцями Лиманського міського центру зайнятості проведено низку профорієнтаційних онлайн заходів для пошукачів роботи. Теми для вебінарів обрані не випадково: «Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем з використанням «Skype» та онлайн навчання на освітніх порталах, адже такі тематики стали дуже актуальними в період карантину.
На вебінарах слухачі дізналися про основні етапи підготовки до такого виду співбесіди, а також про можливості сервісу Skype, які можна задіяти під час інтерв`ювання, аби справити на роботодавця гарне враження. Окрім цього учасники  отримали повноцінну інформацію щодо переваг онлайн-освіти на Освітньому порталі Державної служби зайнятості, освітній міжнародній платформі Coursera, яка пропонує онлайн-курси від найкращих університетів світу та інші форми дистанційного навчання. 
Сьогодні треба вчитися жити і працювати у нових умовах. У служби зайнятості наявні всі інструменти для донесення важливої інформації до безробітних. Знайти омріяну роботу можна завжди, головне – вірити у свій успіх і дослухатися до порад фахівчинь служби зайнятості.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner