«Портфоліо – найкращій спосіб самопрезентації»

 

Карантин не може стати на заваді успішному працевлаштуванню завдяки якісно складеному портфоліо – впевнені фахівці Лиманського міського центру зайнятості. За допомогою Skype зв’язку  провідним фахівцем з профорієнтації впродовж тижня було проведено декілька онлайн-вебінарів для молодих спеціалістів та вже досвідчених фахівців, що перебувають на обліку та мають статус безробітного.
Портфоліо – це чудова можливість продемонструвати найкращі роботи, досягнення та потенціал, воно містить набагато більше інформації, ніж стандартне резюме. Професійне і повне портфоліо дозволяє роботодавцю легко переглянути рівень підготовки і весь спектр умінь і здібностей кандидата. 
Спікер детально зупинилась на усіх складових портфоліо, продемонструвавши приклади успішно складених та надала вичерпні відповіді на виникаючі питання учасників вебінару. А для отримання нових знань та навичок, якими шукачі роботи змогли б привернути на себе увагу роботодавців, спеціаліст рекомендувала скористатись безкоштовними навчальними онлайн курсами на освітньому порталі ДСЗ, платформі Prometheus та освітньому порталі Coursera.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner