Шановна молодь Лиманщини!

 


Прийміть щирі вітання з Днем молоді - святом юності, краси, енергії та завзяття. 
Дорогі юнаки та дівчата! Саме вам і саме зараз жити та творити в Україні, щоб вона успішно змогла посісти гідне місце серед розвинених європейських держав. Ви заслуговуєте на те, аби Вами пишалися - Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої погляди. Ви даруєте нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.
Молодість – безцінний дар, благодатна пора, коли перед вами відкриті всі двері та досяжні всі вершини. Тож будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте плани на майбутнє та втілюйте їх. 
Нехай молоді роки дарують здоров’я і щастя, невичерпну енергію, впевненість у собі та сміливість! Хай ніколи Вас не покине оптимізм, творча енергія, віра в найкраще майбутнє! А прекрасні роки молодості дадуть вам заряд позитивної енергії на довгі роки для нових звершень на благо нашої держави.
Бажаю вам наснаги та духовної сили, успіхів, високих цілей і активної життєвої позиції, впевненості у завтрашньому дні та здійснення усіх планів і мрій! 

З повагою, Лиманський міський голова Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner