з нагоди Дня Конституції України!

 

Шановні мешканці Лиманщини!
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з державним святом - Днем Конституції України! 
Рівно 24 роки тому наша держава прийняла Основний Закон, за яким ми живемо, тож ця дата насправді важлива для кожного з нас.
Прийняття Конституції стало точкою відліку нової епохи в історії Української державності. 
Як і всі цивілізовані країни світу, наша держава гарантує Конституцією загальновизнані права та свободи кожному громадянину, несучи ідеали рівності та справедливості. 
Ставши гарантом прав, наша держава зробила себе опорою для свого громадянина, а тим паче сьогодні у найтяжчий момент, коли військовослужбовці ЗСУ відстоюють територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України. Проте тільки від нашої єдності та згуртованості залежить становлення та розвиток країни. Неухильне дотримання букви Основного Закону гарантує нам гідне сьогодення та щасливе майбутнє. 
Наш обов’язок — втілювати принципи демократії та справедливості, аби це стало нормою життя, щоб кожен житель Лиманської громади, кожен громадянин України, відчував надійний захист Основного Закону. 
Від щирого серця зичу Вам міцного здоров'я, родинного тепла, бадьорості духу та впевненості у безхмарному майбутньому нашої держави. Зичу усім стабільності, добробуту та миру на нашій квітучій українській землі! 

З повагою, Лиманський міський голова Петро Цимідан
 

Олександра Панчеко "Пісня Україні"
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner