«Власна справа – чи готові ви до цього» 

 

Самозайнятість, як вид працевлаштування, актуальна навіть в період карантину, адже обравши вірну ідею можна  досягти успіху в якості новоспеченого власника бізнесу. Але чи готові до цього ви? Чи є у вас відповідний склад розуму, ресурси і вміння, необхідні для відкриття бізнесу?
19 червня завідувачка сектору профорієнтації Лиманського  міського центру зайнятості провела вебінар "Чи готовий я до відкриття власного бізнесу" для клієнтів службі зайнятості. Підприємці – це мрійники, новатори, люди, які від народження  мають велику мотивацію від самореалізації через власну справу. А ще вони вірять у себе та у свій власний успіх. Перед тим, як наважитися на відкриття власної справи необхідно відповісти собі на питання, які допоможуть зрозуміти чи готові ви до цього - саме це було запропоновано учасникам під час вебінару. 
Наприкінці заходу фахівчиня рекомендувала пройти безкоштовне онлайн навчання на освітній платформі Prometheus (https://prometheus.org.ua) за курсом «Підприємництво», скористатися Освітнім порталом Державної служби зайнятості, який містить онлайн-курси, навчальні семінари з питань організації та ведення власної справи та додатком на андроїд «Центр розвитку підприємництва», який надає змогу оперативно отримати корисну інформацію щодо ведення підприємницької діяльності. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner