Шановні мешканці громади!

 

Минає 79-й рік з того дня, коли нацистські війська принесли на нашу землю смерть та страждання, війну, яка увійшла в кожну українську домівку, горем і болем відбилась у кожній долі.
Для мільйонів українців 22 червня 1941 року трагічна дата - початок найкривавішої та жорстокішої війни, яка принесла на родючі українські землі згарища та руїну, біль і страждання! 
Цього дня весь український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів наших земляків, життя яких обірвала війна.
Друга світова війна безжально увірвалася в життя кожного, залишаючи по собі болючий слід у серці. Тому наші нащадки ніколи не повинні забувати про велич подвигу і жертовність рідного народу, який зробив неоціненний внесок у розгром нацистів. Віддати данину пам’яті та висловити щиру подяку  ветеранам, що здолали фашизм – священний обов’язок усіх нині живих. 
Схилімо голову перед мільйонами невинних українців, яких забрала війна: загиблих на фронтах, закатованих у гестапівських катівнях і концтаборах, розстріляних, викрадених в рабство. Світла їм всім пам'ять!
Сьогодні на долю нашої країни знову випали страшні випробування: знову гинуть українці, руйнуються міста. І саме зараз ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу, гідні нащадки воїнів-визволителів, знову відстоюють свободу рідної землі, боронять нашу державу від розбрату та агресії. Ми віримо в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.
У цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України. Згадаймо усіх, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу. 

З повагою, Лиманський міський голова Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner