Нагородження Подякою  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обладміністрації до Дня Батька

 

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначається День батька.
З метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей  8 травня 2019 року Кабінет Міністрів України схвалив указ Президента «Про день батька» №274/2019 Про День батька. Слід зазначити, що День батька-це міжнародне свято, яке відзначають одночасно по всьому світу.
 Для українського суспільства важливо повернутися до моделі доброго батька, який:
•    відповідає за збереження життя дитини від її зачаття;
•    у партнерстві з мамою бере активну участь у вихованні;
•    забезпечує сім'ю матеріально, але у такий спосіб, щоб був час на розвиток здорових стосунків в сім'ї;
•    виховує дітей на засадах високої моралі своїм особистим прикладом.
День батька – це свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. В нашій громаді живе і працює один з таких турботливих татусів. Чернієнко Микола Павлович один виховує трьох дітей: дівчинку та двох хлопчиків. Батьком створені всі умови для проживання, виховання , розвитку дітей. Діти виявляють інтерес до навчальних занять, відповідальні, працелюбні, добрі, життєрадісні. Батько достойно виховує своїх дітей, віддаючи всю свою увагу і любов без залишку. За активну громадську позицію, сумлінне та відповідальне виховання дітей, забезпечення їх всебічного розвитку та з нагоди Дня Батька Чернієнко Микола Павлович нагороджений Подякою управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обладміністрації.
День батька в Україні заснували саме для того, щоб татусі усвідомили, як сильно вони впливають на власних дітей.
С Днем батька Вас, дорогі наші татусі!!
Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner