Як електропостачальник YASNO нагадує про заборгованість

 

Якщо клієнт забуває вчасно сплатити за спожиту електроенергію, то може сформуватись борг. Піклуючись про зручність для клієнтів, електропостачальник YASNO інформує їх через особисті повідомлення. Приватні клієнти можуть отримати такі повідомлення від YASNO на телефон або листом на свою поштову адресу. Канал для повідомлення електропостачальник обирає з тих, які клієнт надав для комунікації. 
Отримати інформацію про заборгованість клієнти YASNO можуть через: 
1.    Рахунок за електроенергію, який надходить щомісяця та містить дані про поточну заборгованість.
2.    Письмове повідомлення, яке надійде від електропостачальника на поштову адресу клієнта. 
3.    Смс-повідомлення, яке надійде на телефон клієнта від відправника YASNO.
4.    Повідомлення у Viber. Клієнт його отримає, якщо використовує Viber, від відправника YASNO. 
В Особистому кабінеті на сайті YASNO кожен клієнт може самостійно звіряти оплати за спожиту електроенергію, а також, за потреби, отримати консультацію щодо розрахунків. 
«Про заборгованість ми інформуємо клієнтів лише особисто. Тому, отримуючи інформацію з незнайомих номерів, завжди перевіряйте дані та уточнюйте їх в контакт-центрі телефоном, в Особистому кабінеті або в особистих повідомленнях на сторінці постачальника у Facebook. Там же підкажуть, як за допомогою енергоефективних заходів можна зменшити витрати на електроенергію до 50%», – акцентував директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner