Можливість отримати допомогу по частковому безробіттю на період карантину

 

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості продовжують свою роботу з максимальним використанням дистанційних форм співпраці засобами SKYPE, ZOOM  та Viber. 
16 червня відбулась онлайн конференція за допомогою сервісу відеозв’язку Zoom «Як отримати допомогу по частковому безробіттю». 
Наталія Грищенко начальник відділу взаємодії з роботодавцями, розповіла щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Зосередила увагу присутніх роботодавців на механізмі та умовах надання допомоги, переліку необхідних документів, які подаються до служби зайнятості. Вона розповіла про удосконаленя процедури отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Згідно Закону України 591-IX від 13.05.2020 збільшено термін для звернення роботодавців на отриманням допомоги по частковому безробіттю на період карантину з 30 до 90 календарних днів з дня зупинення/скорочення діяльності. Також фізичні особи-підприємці, які є застрахованими особами, теж можуть отримати допомогу. 
Протягом конференції учасники ставили свої запитання щодо окремих нюансів отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner