До уваги водіїв великовагового автотранспорту

 

Пересування автомобілів загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь при температурі +28 градусів і вище заборонено по всіх автомобільних дорогах державного значення.
Заходи здійснюються згідно з Законами України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування».
Для інформування водіїв вантажного транспорту про обмеження руху на автошляхах встановлені відповідні дорожні знаки.
Обмеження не стосуються лише транспортних засобів, які здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.
З цією метою на автомобільних дорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Для тимчасової стоянки транспорту використовуються 900 майданчиків в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.
Дотримання водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів та вимог дорожніх знаків контролюють підрозділи Укртрансбезпеки та поліції.
Просимо перевізників з порозумінням поставитись до необхідних заходів, спрямованих на збереження доріг від передчасних руйнувань, і дотримуватись умов тимчасових обмежень руху.

Слов'янський відділ поліції Донецької області  

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner