"Вбивство через необережність" - поліція Лиману повідомила про підозру мешканцю Слов'янського району

 

В ході конфлікту раніше судимий 23-річний чоловік штовхнув свого опонента, який впав, вдарився головою та від отриманої травми помер. Наразі підозрюваному загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.  
Вночі співробітники Лиманського відділення поліції отримали повідомлення про те, що житель смт Ярова отримав тілесні ушкодження у своєму будинку. Вже в автомобілі швидкої допомоги по дорозі до Центральної районної лікарні 50-річний чоловік помер.
Надалі поліцейські встановили, що того вечору у будинку загиблого знаходилась його співмешканка та троє їх знайомих. В ході вживання самогону між чоловіками виникла бійка. Один з гостей штовхнув господаря будинку, той впав та вдарився плотицею об двері. 
Невдовзі особу правопорушника встановили - ним виявився мешканець Слов'янського району 1997 року народження. Раніше він вже відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і був умовно-достроково звільнений минулого року. 
Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України "Вбивство через необережність".
Вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Слов'янський відділ полцї Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner