Лиманські поліцейські розшукали хлопця, який добу був відсутній дома

 

Про зникнення 12 - річного хлопця мати повідомили в поліцію лише через добу. Особливе турбування викликав той факт, що хлопчик нібито пішов гуляти до місцевого озера. Вже через годину після звернення правоохоронці встановили місце знаходження зниклої дитини.
Сьогодні близько 15 години до Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення, що додому не повернувся 12-річний хлопчик. Мобільного телефону у нього немає. Дорослі намагались самостійно знайти сина та коли зрозуміли, що самі не впораються, - звернулись до поліцейських.
На виклик одразу виїхали працівники поліції та був піднятий по тривозі весь особовий склад Лиманського відділення поліції.
Пошуки розпочалися зі спілкування із рідними та знайомими зниклого, згодом поліцейські перевірили всі місця його можливого знаходження. Через годину  дитину було повернуто до родини. Протиправних дій відносно нього вчинено не було.
У ході обставин з’ясувалося, що хлопчик загулявся і вирішив переночувати у свого друга.
Поліція ще раз звертається до всіх громадян: якщо у вас пропав родич або близька людина, то в першу чергу повідомте про це за номером «102», а вже потім починайте самостійні пошуки.

Слов'янський відділ поліції Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner